Direct Geld Lenen


Direct geld lenen is vaak mogelijk voor de relatief kleinere bedragen. Direct geld lenen gebeurt in de vorm van een minilening of een flitslening. Meestal gaat het om bedragen van enkele tientallen Euro’s tot maximaal 500 Euro, om aan het einde van de maand niet in financiële problemen te komen. Rekeningen moeten soms nog worden betaald voor een bepaalde datum, terwijl het salaris al op is.

Direct geld lenen: Minilening

Het afsluiten van een minilening of een minikrediet gaat veel gemakkelijker dan het afsluiten van een ‘echte’ lening, waarbij het gaat om grote bedragen. Direct geld lenen is in dit geval ook vrijwel direct geld lenen: Het kan zelfs al zo zijn dat het bedrag dat wordt aangevraagd, binnen enkele uren al op de eigen bankrekening is bijgeschreven. Een minilening of minikrediet gaat in de meeste gevallen erg snel. Ook is er geen toetsing nodig van het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Direct geld lenen: Looptijd

Bij het direct geld lenen is de looptijd van de lening meestal niet langer dan enkele weken. Het gaat er echt en alleen om, om de acute financiële problemen op te lossen. Een minilening of minikrediet voor langere tijd aanhouden, is niet handig, aangezien de kosten dan tot grote hoogten kunnen oplopen. Het is van groot belang dat de minilening zo snel mogelijk weer wordt afgelost. Het vreemde is dat deze kosten vaak niet bestaan uit rente, maar er moet toch worden betaald over de periode dat de lening uitstaat. Dit gebeurt vaak in de vorm van behandelingskosten of administratiekosten. Let op: Deze kosten zijn meestal (veel) hoger dan rente!

Direct geld lenen: Flitslening

Direct geld lenen is ook mogelijk in de vorm van een zogenoemde flitslening, dit is eigenlijk ook een minilening of minikrediet, maar kan vaak zelfs al worden aangevraagd met een simpel SMS-berichtje. Het is de meest eenvoudige manier voor direct geld lenen. Bij de flitslening heb je het geld vaak al binnen enkele minuten op je rekening staan. Heel mooi is ook, dat er bij de flitslening geen rente wordt berekend, maar ook geen behandelings- of administratiekosten. Het is mogelijk om bedragen te lenen tot 500 Euro. Er is echter toch wel één belangrijke waarschuwing op zijn plaats: Betaal beslist op tijd terug, dit kan zijn binnen 15 dagen of binnen 30 dagen, afhankelijk van de kredietverstrekker. Als je niet op tijd terugbetaalt, dan zijn de boetes hoog!

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen