Geld lenen kost geld, sparen soms ook


Geld lenen kost geld! Sparen ook?

Geld lenen kost altijd geld, daar bestaat geen twijfel over. Dat geld sparen ook nog geld kan kosten is vrij uniek. Toch is het gebeurd. Als u het spaargeld in Cyprus zou hebben staan had u tot € 100.000,- wel veilig geweest. Voor bedragen van meer dan€ 100.000,- had u bij veel banken een groot deel van uw gespaard vermogen moeten inleveren. Dat geld lenen geld kost is al langer duidelijk, dat geld sparen ook met risico is geeft toch een ander beeld.
Bijzonder zuur natuurlijk en het voelt o zo onterecht dat zelfs het gespaarde geld, waar u al belasting over heeft betaald, ook nog van u afgenomen kan worden. Bij de meeste Cyprische banken gaat er 25% van het gespaarde geld worden ingehouden. Bij één bank wordt zelfs het volledige bedrag boven de € 100.000,-  niet meer terugbetaald.

Geld lenen of sparen?

Ondanks het debacle in Cyprus blijft het altijd beter om te sparen dan om geld te lenen. Geld lenen blijft altijd geld kosten. Op Lenen met Verstand wordt het u eenvoudiger gemaakt om geld te gaan lenen. Geld lenen is overzichtelijk geworden door onze handige vergelijking tool. Naast de rentepercentages kunt u ook de ervaringen met geld lenen zien van andere consumenten. En dat laatste kan u enorm helpen om een goede keuze te maken. Lenen met Verstand is uniek met deze dienst. Er bestaat geen andere website op het gebied van geld lenen waar zoveel klanten een ervaring, positief of negatief, hebben achtergelaten.
Deze ervaringen helpen om u een goed inzicht te geven. De websites en reclames van de banken en aanbieders schreeuwen zo hard mogelijk hoe goed zij zijn. Ervaringen van andere consumenten helpen u daarmee een stuk meer. Zeker de kosten van geld lenen wordt niet altijd transparant weergegeven. Op Lenen met Verstand vind u ze vaak bij de ervaringen toch weer terug komen.

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen