Goedkope persoonlijke lening


Goedkope persoonlijke lening

Bent u op zoek naar een goedkope persoonlijke lening? Dan zit u op de juiste website. Wij vergelijken diverse aanbieders, niet alleen op rente, maar ook op cijfers die aan hen toegekend zijn. Geen andere website in Nederland geeft zoveel ervaringen weer.
Wij vergelijken 100% objectief en onafhankelijk de aanbieders van goedkope persoonlijke leningen die er in Nederland zijn.

Aandachtspunten goedkope persoonlijke lening

Als u een goedkope persoonlijke lening wenst zijn er een aantal zaken die de aandacht zouden moeten verdienen.

  • Rente
  • Looptijd
  • Totale kosten

Rente: Als eerste de rente, de rente is natuurlijk een belangrijk component en bepaald voor een groot deel of u een goedkope persoonlijke lening afsluit. Des te lager de rente, des te lager het bedrag dat u in totaliteit zou moeten gaan terugbetalen. Een belangrijk punt van aandacht voor uw keuze.

Looptijd:  De looptijd van de lening wordt door veel mensen niet ervaren als een belangrijk punt om goedkoop geld te kunnen gaan lenen. Toch is de looptijd een zeer belangrijke factor. Als u geld gaat lenen en u kiest voor een lange looptijd, zit u langer aan de lening vast. Als u langer aan de lening vast zit betaald u uiteindelijk ook veel meer aan rente terug.  Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken geven wij u een voorbeeld. Als u een lening wenst voor een bedrag van € 10.000,- met een looptijd van 72 maanden betaald u € 171,45  per maand. In totaal betaald u aan rente en aflossing een totaalbedrag van € 12.344,40.  Rekt u voor dezelfde lening de looptijd uit naar 96 maanden dan betaald u een maandtermijn van € 137,33. U betaald echter in totaal € 13.183,68. Hieruit blijkt dus dat de lening ruim € 800,- duurder wordt ondanks de lagere maandlast.

Totale kosten: Als u een offerte aanvraagt voor een krediet krijgt u bij deze offerte als het goed is ook vermeld (in het ESIC formulier) wat u in totaliteit moet terugbetalen. Let hier altijd op. Het is een extra controlemiddel om na te gaan of u echt de offerte met het laagst totaal terug te betalen bedrag heeft.

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen