Internet Spaarrekening


Internet Spaarrekening: voor iedereen die op zoek is naar het vergelijken van een internet spaarrekening. U kunt daaruit de voordeligste en beste spaarrekening kiezen om vervolgens uw internet spaarrekening direct te openen.

Aanbieders internet spaarrekening

Nationale Nederlanden – Internetsparen
1,00%
Knab – Flexibel Sparen
0,95%
Argenta – Internetspaarrekening
0,90%
MoneYou – Spaarrekening
0,90% aanvragen
NIBC Direct – Internetspaarrekening
0,90% aanvragen
Zwitserleven – InternetSparen
0,90% aanvragen
Delta Lloyd – Internet Spaarrekening
0,90%
ICBC – Spaarrekening
0,90%
LeasePlan Bank – Internetsparen
0,90%
OHRA – Internet Spaarrekening
0,90%
GarantiBank – Gouden Internet Rekening
0,85% aanvragen
Centraal Beheer – RentePlús Rekening
0,80% aanvragen
GarantiBank – Gouden Klaver Rekening
0,80% aanvragen
Anadolubank – Alfa Slimmer Sparen
0,80%
Yapi Kredi – Euro-plus spaarrekening
0,80%
SNS Bank – Internet Sparen
0,75% aanvragen
Allianz NL Asset Management – (Pro) Rekening
0,75%
DHB Bank – S@veOnline Rekening
0,75%
Anadolubank – Alfa Spaarrekening
0,70%
Anadolubank – Alfa Rente Direct Spaarrekening
0,70%
ASN Bank – Optimaalbeleggen
0,70%
ASN Bank – Ideaalsparen
0,70%
AT Bank – Internet Spaarrekening
0,70%
BLG Wonen – Basis Spaarrekening
0,70%
Credit Europe Bank – Top-Interest Rekening
0,70%
ASR Bank – Internet Spaarrekening
0,60%
AT Bank – Spaarrekening
0,60%
ABN AMRO – Beleggers Spaarrekening
0,50%
ABN AMRO – Direct Sparen
0,50%
Aegon – Sparen
0,50%
Lloyds Bank – Internet Spaarrekening
0,50%
RegioBank – Optima Sparen
0,50%
Robeco – Roparco Sparen
0,50%
Staalbankiers – Staal Basisrekening
0,50%
Triodos Bank – Noord-Zuid Internetsparen
0,20%
Triodos Bank – Internet Sparen
0,20%

Een lijst met diverse aanbieders van een internet spaarrekening vind u hier:

  • ABN Amro
  • ING Bank
  • Rabobank
  • Binck Bank
  • Knab bank
  • SNS Real

Internet Spaarrekening

Iedereen wilt de beste plek om zijn verdiende spaargeld op de beste plek te bewaren. Omdat het digitale kanaal steeds uitgebreider word, immers kan er niemand meer omheen, is er een nieuw fenomeen uitgevonden. De internet spaarrekening voor de kleine en grote spaarders! Omdat het aanbod van een internet spaarrekening alsmaar breder word, zien de consumenten door de bomen het bos niet meer. Welke spaar aanbieder is nou de beste? Waar krijg ik de meeste rente? Welke tarieven worden er gehanteerd? Is mijn spaargeld wel veilig bij mijn huidige internet spaarrekening? En noem maar op!

Wij kunnen op alle bovenstaande vragen geen concreet antwoord geven. De beste internet spaarrekening bestaat namelijk niet. Het hangt volledig af van uw profiel. Het vergelijken van een internet spaarrekening lijkt een gemakkelijke klus, maar als u op onderstaande vragen nog geen concreet antwoord weet, word het een lastige opgave. U wilt namelijk de beste internet spaarrekeningdie bij uw profiel past!

  • Wil ik een vaste of variabele rentetarief?
  • Heb ik een klein (tot € 5.000,-), middelmatig (tot € 50.000,-), groot (tot € 500.000,-) of extreem (vanaf € 500.000,-) spaarbedrag tot mijn beschikking?
  • Wil ik een groot of klein risico lopen?
  • Heb ik mijn spaargeld nodig voor onvoorziene uitgaven?

Dat zijn een aantal korte vragen waar u al een profiel kunt vaststellen. Verwacht u dat u uw spaargeld moet aanwenden voor onvoorziene uitgaven? Dan raden wij u af om uw spaargeld voor een x-aantal jaar te laten “bevriezen”. Ongetwijfeld dat u een hogere rentetarief misloopt. Echter is het nog vervelender dat u wel een bedrag hebt gespaard, maar deze niet kan gebruiken voor een uitgave.

Wilt u een variabel tarief? Onderzoek dan altijd wat het rentetarief de afgelopen tijd heeft gedaan. Zo krijgt u een beeld of het rentetarief erg fluctueert. Uiteraard geld hier de vuistregel, zoals bij alle financiële producten: Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst!

Tenslotte is uw beschikbare spaarbedrag ook een reden om een internet spaarrekening te vergelijken. U dient de voorwaarden van elke aanbieder altijd goed door te nemen. Sommige aanbieders bieden een lagere rente vanaf een x-spaarbedrag. Door het goed doornemen van de voorwaarden en het vergelijken van een internet spaarrekening ontloopt u het gevoel dat u belazerd word.

Geld lenen zonder bkr is mogelijk in de vorm van een minilening. Het woord minilening zegt het al. U kunt namelijk een klein bedrag lenen zonder registratie. Echter, als u bij een bank geld gaat lenen dient u rekenschap te houden met een bkr registratie. Zolang u aan uw betalingsverplichtingen voldoet hoeft u zich geen enkele zorgen te maken dat uw lening wordt geregistreerd.

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen