Lening afsluiten met BKR registratie?


Een lening afsluiten met BKR is een oprechte uitdaging. U moet met veel meer factoren rekening houden. Voor een gewone geldlening zonder BKR kunnen veel consumenten terecht bij alle banken. Een lening afsluiten met BKR is echter veel lastiger. Het aantal aanbieders is zeer beperkt zoals u heeft kunnen merken. De aanval op de aanbieders van minileningen is dan ook al enige tijd geopend. Hierdoor zal een lening afsluiten met BKR alleen maar lastiger worden. De “gewone banken” willen u geen geld lenen, en de andere aanbieders zullen het steeds moeilijker krijgen.

Het voordeel van het eerder afsluiten van een lening met BKR bij een aanbieder is dat de aanbieder dan al bekend met u raakt. Hierdoor is de kans groter dat u nogmaals een geldlening kunt krijgen bij de aanbieder.

Tips voor lening afsluiten met BKR

Een lening afsluiten met BKR is zeker niet eenvoudig. De beste tip die wij u kunnen geven is dat u tijdig aan zoveel mogelijk betalingen blijft voldoen. Als u namelijk u betalingen niet tijdig voldoet zal de aanbieder van een minilening dit terugzien op uw bankafschriften. Als u een aantal betalingen niet goed heeft voldaan zal de verstrekker van de minilening u waarschijnlijk ook geen nieuw krediet willen verstrekken.
Zorgt u er daarnaast voor dat u uw documenten al snel heeft klaarliggen. Hierdoor kunt u sneller handelen en kan het geld vaak binnen een aantal uur op uw rekening staan.
Geld lenen met BKR is niet eenvoudig maar gelukkig wel mogelijk.

Wat te doen met een negatieve BKR registratie?

Heeft u een negatieve BKR registratie en is dit naar uw mening niet terecht? Dan is het altijd mogelijk om bezwaar te maken bij degene die u heeft aangemeld. Dit bezwaar kunt u overigens alleen doen bij de partij die u BKR heeft aangemeld. Alleen zij kunnen het bericht geven aan het BKR dat de melding onterecht is geweest en kunnen de BKR melding laten verwijderen.

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen