Minilening met nieuwe aanbieder


Minilening met nieuwe aanbieder

Het heeft even geduurd maar er is weer een nieuwe verstrekker van minileningen. Waar het haast onmogelijk leek om nog een minilening te verkrijgen is nu Ferratum opgestaan. Bij Ferratum kunt u overigens nog net iets meer lenen dan bij de “oude” Cash Bob en andere aanbieders van de minilening. Ferratum opereert op dit moment vanuit Engeland en is nagenoeg in alle landen van Europa gevestigd. Ferratum is dan ook geen kleine speler en naar verwachting zullen zij een behoorlijke periode op de Nederlandse markt gaan opereren.
Omdat Ferratum een grote naam is gaan wij ervan uit dat zij vooraf hun huiswerk goed gemaakt hebben en dat zij nu zeker weten dat zij alles volgens de letter van de wet afhandelen. Je kunt in ieder geval verwachten dat zij geleerd hebben van de minilening aanbieders die inmiddels vertrokken zijn uit Nederland.

Wat is een minilening

Dat er een nieuwe aanbieder is van minileningen is natuurlijk heel prettig. Maar wat is een minilening eigenlijk? Een minilening is hetzelfde als een flistkredietOpens in a new tab.. Een flitskrediet is een krediet dat u voor een korte periode mag gebruiken. In Amerika noemen ze dit ook wel een pay day loan. U krijgt een lening als voorschot op uw salaris. Minileningen zijn niet gratis! Naast een klein bedrag aan rente worden er ook veelal kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld een borg of administratiekosten. Deze kosten zijn meestal een behoorlijk deel van de minilening. Zo kan een minilening van € 100,- u al € 20,- aan kosten opleveren. Terwijl u de lening maar maximaal 30 dagen mag gebruiken. Een flitskrediet kan daarmee een oplossing zijn voor bepaalde situaties, maar wel een dure oplossing. Het leuke van een minilening is overigens dat het zeer snel geregeld kan zijn. Bij Ferratum zal uw eerste lening ongeveer een dag duren. De tweede lening kan echter binnen 30 minuten geregeld zijn.

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen