Snel geld lenen, hoe werkt dat?


Snel geld lenen

Geld lenen kan een keer nodig zijn. Net als snel geld lenen. Omdat er bij het snel geld lenen nog wat valkuilen zijn willen wij u toch graag wat tips meegeven. En uiteraard wat tips meegeven om snel geld te kunnen lenen. Want dat is uiteindelijk wat u zoekt. Wij zullen onderscheid voor u maken in snel geld lenen met BKR registratie en snel geld lenen zonder BKR registratie. Met het geld lenen met en zonder BKR bedoelen wij dan dat u in het ene geval (met BKR) een negatieve registratie heeft, en in het geval zonder registratie, dat u geen negatieve BKR registratie heeft.
Er is namelijk een groot verschil tussen het snel geld lenen met negatieve BKR en snel geld lenen zonder negatieve BKR.

Snel geld lenen zonder negatieve registratie

Heeft u een “schoon” BKR, dus wel leningen maar u heeft die altijd keurig op tijd betaald. Dan heeft u een groot voordeel. U kunt namelijk goedkoop en snel geld lenen. U kunt bij veel aanbieders terecht voor een goedkope geldlening. Zowel bij de grootbanken als ABN Amro, Rabobank, ING. Maar u kunt ook terecht bij de veel goedkopere en snellere kredietbemiddelaars. Dit zijn de aanbieders die met een rentepercentage vanaf 4,9% voor een kredietbedrag van 25.000 kunnen werken. Geld lenen via deze aanbieders is een stuk voordeliger. Het enige nadeel is dat zij kosten kunnen rekenen voor het adviseren van verzekeringen bij het krediet. Bij de meeste aanbieders betaald u overigens geen extra kosten als u geen verzekering bij hen afsluit.

Snel geld lenen met negatieve BKR registratie

Hier hebben we een uitdaging te pakken. Als u snel geld wilt gaan lenen met een negatieve BKR registratie zijn er nog maar weinig aanbieders die u verder willen helpen. De banken als Rabobank, ING, en ABN Amro zullen uw aanvraag afwijzen. Ook de bemiddelaars “kunnen niets” met uw aanvraag. U bent aangewezen op de bemiddelaars van de minileningen. Zij doen geen toetsing bij het BKR. Hierdoor kunt u eenvoudiger geld lenen bij de aanbieders van minileningen. Het is ook een duurdere oplossing.

Snel geld lenen is niet altijd gelijk aan goedkoop geld lenen. Vergelijk uw leningen en kies voor de goedkoopste aanbieder!

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen