Spaarrekening Landbouwkrediet


De spaarrekening Landbouwkrediet is een spaarrekening die voornamelijk wordt afgesloten door mensen die reeds over een zichtrekening bij de bank beschikken. Dit is meteen ook één van de belangrijkste voorwaarden die verbonden is aan de spaarrekening Landbouwkrediet. Deze verplichting is ook vrij voor de hand liggend aangezien het niet mogelijk is om geld rechtstreeks van uw spaarrekening Landbouwkrediet over te boeken naar de zichtrekening van een andere bank. De spaarrekening Landbouwkrediet is op dit vlak een bijzonder veilige en interessante spaarrekening die spaarders verder eveneens voorziet van een gemiddelde rente.

De spaarrekening Landbouwkrediet biedt u verschillende mogelijkheden om geld te sparen. In eerste instantie kunt u geld sparen op een gewone klassieke spaarrekening, maar daarnaast is het eveneens mogelijk om gebruik te maken van een spaarrekening met een hogere getrouwheidspremie. Ook mensen die hun spaargeld voor een minimum termijn van 12 maanden kunnen missen zijn dus bij Landbouwkrediet aan het goede adres. De spaarrekening Landbouwkrediet valt tot slot ook onder het depositogarantiestelsel zodat uw spaargeld steeds gewaarborgd is.

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen