Studenten Smartphoneverzekering


Het kost maar enkele euro’s per maand en toch wordt het soms nog gezien als een overbodige luxe, we hebben het dan over een smartphone-verzekering. Het is toch op zijn minst gezegd vreemd dat een groep consumenten de kostbare smartphone die erg populair is onder zakkenrollers en ook nog eens een dikwijls uit de handen valt niet laat verzekeren. Als je nagaat dat de duurdere smartphones zoals de nieuwste iPhones en Galaxy-telefoons tot wel ruim zevenhonderd euro kunnen kosten dan zou het raadzaam zijn deze goed te laten verzekeren. Tegenwoordig hebben de smartphones zoveel functies dat bellen nog wel de minst gebruikte lijkt te zijn. We e-mailen, Twitteren en hebben contact met onze vrienden via Facebook, je moet er niet aan denken dat dit door een onverhoopte tegenslag ineens niet meer mogelijk zou zijn. In Nederland worden ruim twintig smartphones per dag gestolen, tel daarbij op de kans op defecten en je ziet dat een smartphone-verzekering geen overbodige luxe is. Een verzekering is eenvoudig af te sluiten en is relatief goedkoop, voor een paar euro per maand is je geliefde mobiel verzekerd tegen diefstal, verlies en defecten. Als je dit tegenover de aanschafprijs van de mobiel zet dan zijn deze kosten laag te noemen mocht er onverhoopt iets misgaan met de smartphone. Wil je geen toestel? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een simonly via Sim Only Toko.

Telefoonverzekering voor studenten

Het afsluiten van een smartphone-verzekering is slechts enkele minuten werk. Er zijn een aantal opties zo kun je de mobiel verzekeren tegen diefstal, verlies en schade, uiteraard is een combinatie of zijn alle drie de opties ook mogelijk. Bij diefstal en verlies zul je de beschikking krijgen over een bedrag om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Bij schade krijg je vaak tijdens de reparatie de beschikking over een leentoestel tot je eigen mobiel weer gerepareerd is, mocht dit niet lukken dan kun je ook een nieuwe smartphone van het verzekeringsgeld aanschaffen. Niemand betaald graag een paar honderd euro nadat je ineens niet meer de beschikking hebt over je eigen mobiel, een verzekering is dan ook een uitkomst en zorgt ervoor dat je vrijwel direct weer in contact staat met je vrienden en kennissen. Voor Iphone gebruikers zijn er speciale Iphone verzekeringen. Een smartphone-verzekering is dus zeker geen overbodige luxe en aan te raden voor iedereen die eigenlijk niet meer zonder zijn smartphone door het leven kan gaan.

iPhone verzekering voor studenten

Een Iphone verzekering zorgt voor dekking bij schade aan je Iphone. De Iphone is een van de populairste smartphones onder studenten. Op het moment dat je schade hebt aan je Iphone dan wil je graag dat dit vergoed wordt. Veel studenten sluiten een 2 jarig telefoonabonnement af in combinatie met een Iphone. Als je Iphone gedurende deze looptijd door een ongelukje kapot gaat wil je zeker zijn van vervanging. Met een Iphone verzekering voor studenten ben je zeker van reparatie of vervanging van je toestel. De student van tegenwoordig is steeds afhankelijker van zijn Iphone: mailen, bellen, whatsappen, rooster van je college checken. Het is een van de meest intensief gebruikte apparaten van een student. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om een iphoneverzekering af te sluiten.

Waterschade aan je iPhone

De meest voorkomende schades aan je Iphone zijn waterschade en valschade. Een ongeluk zit in een klein hoekje en deze schades worden niet gedekt door de fabrieksgarantie. Je wil net in de kroeg een foto maken en dan valt er een glas bier over je Iphone of hij valt uit je handen. De nieuwwaarde van een Iphone is meer dan vijfhonderd euro en deze tegenvaller kan je niet gebruiken. Gelukkig worden dergelijke ongelukjes met een Iphoneverzekering wel vergoed. Bedenk voor dat je een verzekering afsluit altijd goed of je de verzekering echt nodig hebt en weeg de kosten tegen elkaar af. Vanwege de hoge aanschafwaarde van een Iphone is een verzekering speciaal voor studenten vaak heel aantrekkelijk.

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen