Uitvaartverzekering


We denken er niet graag aan, maar het is wel erg belangrijk: De Uitvaartverzekering. Deze verzekering zorgt er voor dat u, nadat u bent komen te overlijden, de kosten van de begrafenis of crematie in het geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Dit is afhankelijk van de door u gekozen premie. Door de uitvaartverzekering lopen uw nabestaanden geen onnodig financieel risico.

De uitvaartverzekering heeft twee vormen:

  1. Uitkering in kapitaal
  2. Uitkering in natura

Uitkering in kapitaal
Bij een uitkering in kapitaal dienen de nabestaanden alles zelf te regelen, al dan niet in samenwerking met een uitvaartondernemer. Het uit te keren bedrag zou voldoende dienen te zijn ter leniging van alle kosten.

Uitkering in natura
Bij een uitkering in natura wordt de nabestaanden alle zorg uit handen genomen, hierbij wordt de volledige uitvaart verzorgd en betaald door de verzekeringsmaatschappij.

Online uitvaartverzekering
Er is tegenwoordig de mogelijkheid om een uitvaartverzekering online af te sluiten. Door deze manier bespaart u vaak een hoop geld, doordat een hoop administratie automatisch gebeurt. Hierdoor zijn er minder werknemers nodig, zodat het voordeel voor u is.

Uitvaartpolis-online
Wie met beide benen in het leven staat, houdt zich liever niet bezig met het overlijden. Dat is niet zo gek. Toch is het verstandig om nu alvast iets te regelen voor later. Dan weet u zeker dat uw uitvaart in stijl is. Uitvaartpolis-online regelt het graag voor u!

DELA
Sluit nu een voordelige DELA uitvaart verzekering af en ontvangt gratis een Bol.com waardebon van 20 euro! Vraag nu nog informatie aan en profiteer van deze actie!

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen