Wat is de prijs van Goud?


Naast de hoge prijs van zilver is de goudprijs de laatste jaren ook erg hoog. Goud is natuurlijk een stuk meer waard dan zilver. De prijs van goud wordt weergegeven in troy ounce. Indien u oud goud wilt verkopen kunt u dit op meerdere manieren doen. Het beste is om eerst na te gaan wat de actuele goudprijs is. Staat deze hoog dan kunt u online informatie inwinnen over de waarde van uw goud. Indien u enig idee heeft wat de waarde vaan uw oude goud is, kunt u bijvoorbeeld een goudwisselkantoor of juwelier binnen stappen. Deze zullen uw goud taxeren en u een bod doen. De waarde wordt onder andere bepaald door het gewicht, fijnheid en stempels op het goud. Bekijk de websites uit ons overzicht om meer te weten te komen over de actuele goudprijzen en de verkoop van oud goud.

Prijs oud zilver

Wat is de prijs van oud zilver vandaag? Hoeveel krijgt u voor uw oude zilver per gram? Om dit te weten te komen kunt u naar de websites uit ons overzicht gaan. Hier treft u meer informatie over de prijs van oud zilver in de vorm van sieraden, bestek, servies, munten, baren en overig zilver. Hebt u onlangs zilver uit een erfenis ontvangen of kapotte zilveren sieraden liggen waar u niets meer mee doet? Bent u benieuwd naar de waarde hiervan? Naast de informatie over de zilverprijzen op de websites uit ons overzicht, kunt u ook altijd een plaatselijke juwelier binnenlopen voor de taxatie van uw oude sieraden, munten, baren, bestek, servies of overig oude zilveren materialen.

Oud goud inwisselen

Bent u in het bezit van oud goud en wilt u dit inwisselen tegen geld? Wat is de prijs van oud goud op dit moment en welke juwelier of wisselkantoor geeft u de beste prijzen? Met de hoge goudprijzen van de laatste jaren begeven zich steeds meer goudhandelaren op deze markt. Indien u uw goud wilt inwisselen is het belangrijk dat u met een eerlijke partij in aanraking komt. Welk goudwisselkantoor, juwelier, of edelmetaalhandelaar geeft u de beste prijs voor oud goud? Bij de taxatie van uw oude gouden sieraden, munten, baren of andere voorwerpen spelen factoren als gewicht, karaten en hoeveelheid een belangrijke rol. Bekijk en bereken online wat uw goud waard is door naar de websites uit ons overzicht te gaan.

ABNA

Bij ABNA Kun je alles lezen en leren over o.a. lenen, wonen, sparen, verzekeren, beleggen, overlijden, erven en pensioen! Heb je zelf een vraag stuur je vraag in en wij gaan gaan kijken of wij er een stukje over kunnen schrijven!

Recente artikelen